top of page

Lumilogy TOP SELLER: LED svietidlo LOOP T 1200 s nepriamym podsvietením

Updated: Mar 21

Ako výrobca osvetlenia na mieru vám prinášame ďalší z našich najobľúbenejších svietidiel značky lumilogy, LOOP T 1200 teraz s rýchlejšou dobou dodania a dekórom podľa vášho výberu. V našom článku vám stručne priblížime, čo robí toto dizajnové svietidlo tak obľúbeným a výnimočným.


osvetlenie obývačky LED závesné svietidlo na mieru svetelné stropy

Ako prvé vás na tomto LED svietidle určite upúta jeho dizajn. Odľahčený vybratím v strede tento trojuholník pôsobí napriek svojim proporciám a veľkosti subtílne a hodí sa aj do menších obývačiek. Vynikne nielen v obývačke, ale aj nad jedálenským stolom. Výšku jeho závesu vieme podľa potreby prispôsobiť.



Na detailoch pri tomto dizajnovom kúsku určite záleží. Krásne riešený je napríklad detail prechodu medzi difúzorom a korpusom svetelného stropu.



Dokonalý rozptyl svetla


Ako rozptylovú plochu má toto svietidlo len 16 mikrónov tenkú membránu originál Barrisol, ktorá má výborné difúzne vlastnosti. Svetlo distribuuje do priestoru v širokom lúči a ani pri priamom pohľade do svetla z neho nebolia oči. Barrisol je navyše ekologický, 100% recyklovateľný materiál, ktorý ako jediný na Slovensku má certifikáty, že neobsahuje žiadne zdraviu škodlivé látky.



LED čipy, ako hlavný zdroj svetla, sú umiestnené v prachotesnom jadre čo napomáha ich dlhej životnosti. Tým, že sa do vnútra svietidla žiadny prach ani mušky nedostanú, náš prémiový difúzor bude stále čisto biely. Vo vypnutom stave je matný, čo nahráva celkovej estetike svietidla.



Super teplé podsvietenie


nočné LED ambientné podsvietenie závesné svietidlo svetelné stropy

nepriame ambientné svetlo LED svietidlo na mieru svetelné stropy

Aj pri závesných modeloch vieme aplikovať náš najobľúbenejší doplnok svetelnej výbavy Indirect. Nepriame podsvietenie Indirect je samostatne ovládaný LED okruh, ktorý využijete najmä večer, keď si budete chcieť navodiť príjemnú ambientnú atmosféru pri pozeraní televízie alebo inej forme relaxu.


V priamom svetle má tento dizajnový kúsok 3000K, teda teplé biele svetlo, ktoré do vašich domácností určite odporúčame. V nepriamom svetle má super teplú bielu 2200K. Toto super teplé svetlo, ktoré inak nazývame aj nočné LED, napomáha k regenerácii nášho tela a neblokuje vylučovanie hormónu spánku melatonínu. Tým pádom je ideálnou voľbou do nepriameho svetla, ktoré využívame najmä večer pred spaním.



Dekór podľa vášho výberu


Ako povrchový materiál svietidiel lumilogy požívame kvalitné 3M architektonické fólie v rôznych materiálových prevedeniach, ako napríklad drevo, textil, kov, koža a rôzne jednofarebné a abstraktné materiály. Voliteľným výberom dekóru ponúkame dokonalé zladenie osvetlenia k vášmu interiéru.



Ovládanie, ktoré vám bude vyhovovať


osvetlenie obývačky prstencovým svietidlom s dubovým dekórom svetelné stropy

Smart svietidlo LOOP T 1200 sa dá ovládať veľmi jednoducho a intuitívne technológiou Casambi, ktorá funguje na Bluetooth Low Energy, ktorým je vybavený každý smartfón, tablet či smart-watch. Voľne stiahnuteľná aplikácia Casambi je maximálne intuitívna. Podporuje viacero možností zobrazenia svietidiel, buď tabuľkovo alebo vo fotografii a jednoducho si v nej viete oba svetelné okruhy (priame a nepriame svetlo) podľa potreby stmievať a vytvárať svetelné scény. Ovládanie sa dá rozšíriť o bezdrôtové tlačidlá a ovládače a samozrejmosťou naďalej ostáva aj klasické ovládanie ON/OFF nástenným vypínačom.



Casambi ale nie je jedinou možnosťou ovládania tohto smart svietidla. Svetelné stropy je možné integrovať do systémov inteligentnej domácnosti s podporou štandardov ako DALI, DMX, KNX a LOXONE.



Záruka kvality


Vlastný vývoj elektroniky na mieru nám umožňuje reguláciu našich svietidiel tak, aby sme dosiahli maximálne svetlo-technické parametre, kvalitnú prevádzku a dlhú životnosť. S použitím kvalitných, prémiových materiálov a precíznym ručím spracovaním za svietidlá lumilogy ručíme nadštandardnou zárukou až 10 rokov.


LED prstencové svietidlo na mieru dubové svietidlo svetelné stropy
LOOP T 1200 s prírodným drevo-dekórom a estetickým skrytým závesom


 

Dôležité fakty



záruka svetelných stropov vyrobené na Slovensku na mieru

 

závesné prstencové led svietidlo lumilogy loop t svietidlá bratislava štúdio svetla

Zariaďujete alebo plánujete interiér?


Kontaktujte nás alebo sa príďte inšpirovať do nášho showroomu.



221 views

Related Posts

See All
bottom of page