top of page

Lumilogy TOP SELLER: LED svietidlo TRI 900 s nepriamym podsvietením

Updated: Mar 21

Trojuholníkové svietidlo lumilogy TRI 900 s nepriamym podsvietením je jedným z najpredávanejších, ak nie najpredávanejší model svietidiel lumilogy vôbec. V tomto článku sa vám pokúsime objasniť prečo je toto inteligentné svietidlo tak veľmi obľúbené a čo ho robí výnimočným.


osvetlenie obývačky dizajnové svietidlo na mieru svetelné stropy


Výrazný dizajnový prvok priestoru


Samotný trojuholník pôsobí v miestnosti ako výraznejší dizajnový prvok a môže byť jeho dominantou, priestor ozvláštni. Pozornosť pútavý trojuholník je zjemnený oblými rohmi, ktoré ho robia veľmi elegantným dizajnovým kúskom vhodným do akejkoľvek miestnosti.



Model tejto veľkosti s priemerom 900 mm je vhodným do miestnosti až do 20 m². Priestor bohato a rovnomerne presvetlí a nie je potreba ho doplniť rôznym doplnkovým osvetlením. Veľmi pekne vyzerá aj v kompozícii či už rovnakých alebo viacerých rozmerov, obzvlášť v spojených priestoroch obývacej izby, kuchyne a jedálne.




Zvýraznenie tvaru obvodovou LED sústavou


LED svietidlá vyrobené na Slovensku svetelné stropy

Tento trojuholníkový tvar, s oblými rohmi, s veľkým polomerom a jemne konkávnymi stenami disponuje obvodovou LED sústavou, tzv. LED Outline, ktorá tento jedinečný tvar zvýrazňuje.



Povrchová úprava podľa výberu



Väčšinou je ako materiál tohto svietidla použitá kvalitná architektonická fólia v prevedení prírodného dubu, ktorá sa k tomuto tvaru dokonale hodí a podčiarkuje jeho eleganciu. Nakoľko osvetlenie vyrábame na mieru ponúkame výber zo stoviek materiálov 3M Di-Noc a to nielen v prevedení dreva, ale aj textilu, kože, kovu a ďalších.



Svetelná plocha bez viditeľných bodov LED čipov


Ďalšia veľmi zaujímavá súčasť tohto svietidla je jeho prémiový difúzor. Ide o veľmi tenkú napínanú membránu originál Barrisol, ktorá v minimálnej miere pohlcuje svetlo a pod širokým uhlom ho rovnomerne distribuuje do priestoru. Tým pádom neoslňuje a do svetla sa dá pozerať priamo bez toho, aby nás z neho boleli oči.


nepriame podsvietenie stropné svietidlo svetelné stropy

Originál Barrisol je okrem iného aj ekologický, zdraviu neškodný, farebne stály a 100% recyklovateľný materiál. Ako jediný na Slovensku má certifikáty, že neobsahuje žiadne škodlivé ani toxické látky.


Perfektné na tomto difúzore je aj to, že aj keď je veľmi tenký a veľa svetla prepustí, samotný zdroj svetla - jednotlivé LED čipy vôbec nie sú viditeľné a vo vypnutom stave má elegantný matný povrch.



Nepriame ambientné podsvietenie s nočnými LED


Svietidlo má dva na sebe nezávisle ovládané okruhy svietenia - priame a nepriame svetlo.



V prvom okruhu je priame svetlo s výkonnou LED sústavou umiestnenou po obvode, tzv. LED Outline. Má spotrebu (čiže príkon) 60 W a dá svetla ako 6 klasických 100 W žiaroviek, čo zodpovedá svetelnému toku 8400 lm. Priame svetlo je teplé biele, konkrétne 3000K.


osvetlenie jedálne stropné svietidlo nepriame svetlo svetelné stropy

V druhom okruhu je nepriame osvetlenie, ktoré má LED sústavu o príkone 30 W so super teplou farbou bieleho svetla, čiže 2200K. Táto farba už obsahuje menej modrej zložky farebného spektra a má význam najmä večer pred spaním, kedy sa vylučuje hormón spánku melatonín.



100% prachotesnosť


Kvalitné LED čipy so svietivosťou až 100 000 hodín sú umiestnené v chránenom prachotesnom jadre, čo napomáha tomu, aby vydržali čo najdlhšie. Zároveň údržba tohto svietidla nie je vôbec náročná. Žiadne mušky ani prach sa pod difúzor kvôli spomínanému prachotesnému jadru nedostanú a stále bude čisto biely.



Intuitívne inteligentné ovládanie Casambi


Svietidlo môžeme ovládať, resp. ho stmievať viacerými spôsobmi, pričom samozrejmosťou naďalej ostáva klasické zapínanie a vypínanie vypínačom na stene. Jedným zo spôsobov ovládania je aplikácia Casambi v smartfóne alebo tablete, kde si vieme nastaviť intenzitu, či už priameho alebo nepriameho osvetlenia. Aplikácia je veľmi prehľadná a intuitívna, jednoducho si v nej vieme nastaviť svetelné scény a osvetlenie vieme ovládať priamo vo fotografii miestnosti.


Ďalším je tlačidlo na stene, ktoré keď pridržíme, tak stmievame a keď len klikneme, svetlo zapneme alebo vypneme.



Ďalšou možnosťou je diaľkový ovládač Xpress, ktorý môže byť kdekoľvek v miestnosti alebo pripevnený na stene. V aplikácii sa jednorazovo nastavia štyri rôzne scény a ovládačom sa dá meniť intenzita. S naprogramovaním ovládača samozrejme pomôžeme.



10 ročná záruka


Keďže máme výrobu svietidiel lumilogy pod kontrolou my a dôverne poznáme všetky komponenty, z ktorých sa naše osvetlenie skladá, vieme naň dať záruku až 10 rokov.



O svietidle lumilogy TRI 900 sa môžete dozvedieť aj z nášho pravidelného vlogu.




 

Dôležité fakty



záruka svetelných stropov vyrobené na Slovensku na mieru

 

stropné led svietidlo do obývačky lumilogy svietidlá bratislava štúdio svetla

Zariaďujete alebo plánujete interiér?


Kontaktujte nás alebo sa príďte inšpirovať do nášho showroomu.



324 views
bottom of page