top of page

Lumilogy TOP SELLER: LED svietidlo LOOP V 1500 s nepriamym podsvietením

Updated: Mar 21

Ako výrobca osvetlenia na mieru vám predstavujeme obľúbené prstencové svietidlo značky lumilogy LOOP V 1500 teraz s rýchlejšou dobou dodania a voliteľným výberom dekóru. V našom článku sa dozviete, čím je tento dizajnový prstenec tak veľmi obľúbený a čo ho robí výnimočným.


osvetlenie obývačky LED závesné svietidlo lumilogy svetelné stropy štúdio svetla
Svietidlo lumilogy LOOP V 1500 LED AMBIENT s bielym dekórom

LOOP V 1500 s priemerom 1500 mm je vskutku všestranný model, ktorý sa svojimi proporciami hodí do väčších, ale aj menších obývačiek, kde bude predstavovať dizajnovú dominantu priestoru. Zavesený je na tenkých oceľových lankách a výšku závesu vieme podľa potreby prispôsobiť. Pri minimálnom závese krásne vynikne nepriame svietenie do stropu, ktorým tento TOP SELLER disponuje.




Nepriame svietenie s nočnými LED


S obľúbeným doplnkom svetelnej výbavy Indirect môžete mať dve svietidlá v jednom (priame a nepriame svetlo) a to bez potreby úpravy kabeláže. Nepriame svietenie do stropu je ideálnou voľbou svetelnej výbavy do obývačky. Oceníte ho najmä večer pri pozeraní vášho obľúbeného filmu, alebo inej forme relaxu. Super teplá farba svetla 2200K, ktorú inak nazývame aj nočné LED navodí príjemnú atmosféru a tým, že obsahuje iba minimum modrej zložky svetla neblokuje vylučovanie spánkového hormónu melatonínu.


osvetlenie obývačky závesné svietidlo podsvietenie nočné LED 2200K štúdio svetla svietidlá bratislava

Nepriame svetlo disponuje kvalitnou LED sústavou s príkonom 62 W, čo zodpovedá svetelnému toku 7900 lm. Priame svetlo je teplé biele 3000K s príkonom 125 W a svetelným tokom 15 800 lm. V prepočte nám svietidlo LOOP V 1500 s nepriamym podsvietením nahradí až 15 klasických 100 W žiaroviek. Kombinácia priame teplé biele svetlo a nepriame super teplé svetlo je ideálnym riešením osvetlenia miestností, kde trávime čas najmä vo večerných hodinách. Oba svetelné okruhy je možné stmievať a podľa poteby si nastaviť požadovanú intenzitu svetla.


Prémiový difúzor originál Barrisol


Barrisol je iba 16 mikrónov tenká membrána s výbornými difúznymi vlastnosťami. Svetlo distribuuje do priestoru rovnomerne v širokom lúči a aj napriek vysokej intenzite nás pri priamom pohľade do svetla nebolia oči. Tým, že je svetlo distribuované rovnomerne nie sú v miestnosti žiadne ostré tiene a veľké nezrovnalosti medzi osvetlenými a neosvetlenými plochami, čo vzniká napríklad pri bodovom osvetlení, čím je zabezpečený maximálny svetelný komfort v priestore. Svetlo je na pohľad príjemné a pripomína prirodzené denné svetlo.


osvetlenie obývačky prstencové svietidlo LED podsvietenie svetelné stropy štúdio svetla svietidlá bratislava

Barrisol je okrem iného aj ekologický, 100% recyklovateľný materiál, ktorý má ako jediný na Slovensku certifikáty, že neobsahuje žiadne toxické a zdraviu škodlivé látky.



Voliteľný výber dekóru


Ako dekór svietidiel lumilogy používame kvalitné materiály 3M Di-Noc, ktorých ponuka obsahuje viac ako 400 druhov. Drevo, textil, kov, kožu alebo rôzne jednofarebné a abstraktné prevedenia. S týmito viacúčelovými materiálmi môžete prispôsobiť osvetlenie vašim interiérom alebo vytvoriť výrazný solitér, ktorý pritiahne pozornosť.




100% prachotesnosť


Uzatvorenie LED čipov v prachotesnom jadre navyšuje ich životnosť a zároveň robí svietidlo lumilogy priam bezúdžbovým osvetlením. Žiadne mušky ani prach sa pod náš prémiový difúzor nedostanú a stále bude krásne čistobiely. Matné prevedenie difúzoru navyšuje celkovú estetiku svietidla.




Inteligentné ovládanie Casambi


Technológia Casambi nám prináša maximálne jednoduché a intuitívne ovládanie osvetlenia, ktoré funguje na princípe Bluetooth Low Eenergy. Svietidlá viete ovládať prostredníctvom voľne stiahnuteľnej aplikácie Casambi s dvoma možnosťami zobrazenia, tabuľkovo a vo fotografiách. Ovládanie sa dá ďalej rozšíriť o nástenné tlačidlá, dizajnový ovládač Xpress či kinetické stmievače s dizajnom NIKO. Samozrejmosťou naďalej ostáva zapínanie a vypínanie svietidla klasickým vypínačom.



Máte inteligentnú domácnosť? Svietidlá lumilogy je možné integrovať do systémov s podporou štandardov ako DALI, DMX, KNX a LOXONE.



Záruka 10 rokov


Precízne ručné spracovanie a vlastný vývoj elektroniky na mieru zabezpečujú kvalitnú prevádzku a dlhú životnosť našich svietidiel. Použitím prémiových materiálov a tým, že máme výrobu plne pod kontrolou za naše výrobky ručíme nadštandardnou 10 ročnou zárukou.


LED prstencové svietidlo na mieru nočné LED 2200K svetelné stropy
Detail závesného svietidla LOOP V 1500 s nepriamym podsvietením


 

Dôležité fakty



záruka svetelných stropov vyrobené na Slovensku na mieru

 

osvetlenie obývačky závesné prstencové svietidlo lumilogy svietidlá bratislava štúdio svetla

Zariaďujete alebo plánujete interiér?


Kontaktujte nás alebo sa príďte inšpirovať do nášho showroomu.



454 views
bottom of page