top of page

Predstavenie produktu lumilogy: LED svietidlo LOOP T 1200 s farbami RGB a orechovým dekórom

Updated: Mar 21

Dizajnovo dominantné svietidlo LOOP T 1200 značky lumilogy vyrobené na Slovensku vás hneď zaujme svojím netradičným tvarom a patrí medzi naše najobľúbenejšie modely. Rovnomerne osvetlí miestnosť s plochou až 30-35 m², no hodí sa aj do menších obývačiek. V článku vám objasníme prednosti nášho dizajnového klenotu a svietidlo si budete môcť pozrieť "v akcii" vo vlogu na konci článku.


osvetlenie obývačky prstencové závesné svietidlo LED svetelné stropy


Povrchová úprava tmavý orech



orechový dekór 3M DiNoc FW-332 drevené svietidlo svetelné stropy

Krásny je detail prechodu medzi difúzorom a korpusom. Ako dekoračný materiál je tu použitá kvalitná architektonická fólia v prevedení elegantného tmavého orechového dreva.


Orechový drevo-dekór je iba jeden zo stoviek možností povrchových prevedení. Tým, že osvetlenie vyrábame na mieru ponúkame možnosť výberu z vyše 400 kvalitných 3M architektonických fólii a to nielen v prevedení dreva, ale aj textilu, kože, kovu a mnoho ďalších, čím vám ponúkame možnosť si osvetlenie dokonale zladiť k vášmu nábytku.




Dokonalý rozptyl s difúzorom Barrisol


Svetlo do priestoru v širokom lúči distribuuje prémiová 16 mikrónov tenká membrána originál Barrisol s výbornými difúznymi vlastnosťami, vďaka ktorej nás ani pri priamom pohľade do svetla nebolia oči a to aj napriek veľkému svetelnému toku.


Svietidlá lumilogy vyrábame tak, aby boli LED čipy uzatvorené v prachotesnom jadre. Tým pádom sa pod náš prémiový difúzor žiadne mušky ani prach nedostanú a stále bude čisto biely. Barrisol je okrem iného aj ekologický, 100% recyklovateľný materiál, ktorý má ako jediný na Slovensku certifikáty, že neobsahuje žiadne toxické a zdraviu škodlivé látky. Matný vzhľad difúzoru vo vypnutom stave nahráva celkovej estetike svietidla.



Doplnok farby RGB


farby RGB farebné LED osvetlenie obývačky svetelné stropy

LED sústava má teplotu 3000K, ktorú označujeme ako teplá biela, a je doplnená o farebnú LED sústavu. Tá umožňuje miešanie ľubovoľnej farby z viditeľného spektra. Príkon bielej LED sústavy je 97 W, čo zodpovedná svetelnému toku 12 700 lm. Svietidlo lumilogy s týmto svetelným tokom v prepočte nahradí až 10 klasických 100 W žiaroviek.



Farebná LED sústava nám pomáha navodiť si príjemnú ambientnú náladu napríklad pri pozeraní filmu, alebo inom večernom relaxe. Jej príkon je 54 W.



Elegantné riešenie zavesenia


Tento prstencový tvar vynikne, ak je zavesený v istej aspoň minimálnej vzdialenosti od stropu. Tenké oceľové lanká a prívodný kábel sú v tomto prípade osobitné a prepoj je riešený cez káblovú rozetu. Výšku závesu je možné priestoru prispôsobiť.



Intuitívne inteligentné ovládanie Casambi


Pri tomto konkrétnom svietidle je ovládanie možné cez aplikáciu Casambi v smartfóne, ale aj ovládačom na stene. Dizajnový ovládač Xpress je bezdrôtový a odnímateľný z nástenného magnetického držiaka. V aplikácii je výhodné si miešať farby, prípadne nastavovať svetelné scény, ktoré si potom jednoducho vyvoláte.



Svietidlo je možné integrovať aj do inteligentných systémov s podporou štandardov DALI, DMX, KNX a LOXONE. Tým pádom je Casambi iba jednou z možností ovládania svietidla lumilogy. Stmievanie a zmena farby svetla je možná aj nástennými tlačidlami a samozrejmosťou naďalej ostáva aj klasické ovládanie ON/OFF vypínačom.



Záruka 10 rokov


Na záver je dôležité spomenúť jeden úžasný benefit, ktorý toto svietidlo má, a tým je jeho nadštandardná záruka. Keďže máme výrobu plne pod kontrolou a poznáme dôverne všetky jeho komponenty vieme naň dať záruku až 10 rokov.



O svietidle lumilogy LOOP T 1200 sa môžete dozvedieť aj z nášho pravidelného vlogu.



 

Dôležité fakty



záruka svetelných stropov vyrobené na Slovensku na mieru

 

osvetlenie obývačky led svietidlá lumilogy bratislava štúdio svetla

Zariaďujete alebo plánujete

interiér?


Kontaktujte nás alebo sa príďte inšpirovať do nášho showroomu.



148 views
bottom of page