top of page

Lumilogy TOP SELLER: LED svietidlo CIR SLIM 800 s nepriamym podsvietením

Updated: Mar 21

Je elegantný kruh vaša preferovaná forma svetla? Tým pádom si našim obľúbeným kruhovým modelom prídete na svoje. Ako výrobca osvetlenia na mieru vám predstavujeme ďalší z našich TOP SELLEROV CIR SLIM 800 LED OUTLINE s nepriamym podsvietením.


osvetlenie detskej kruhové svietidlo ambientné svetlo svetelné stropy svietidlá bratislava štúdio svetla


Univerzálny nadčasový tvar


Elegantný kruh je najuniverzálnejšia forma svetla. Model CIR SLIM 800 s nepriamym svetlom a celkovým svetelným tokom 12 600 lm bohato osvetlí priestor až do 20 m². Je vhodným modelom do obývačky, detskej izby, spálne, pracovne či kuchyne. Univerzálny kruh z módy nevyjde nikdy, hodí sa do akéhokoľvek interiéru a predstavuje vskutku nadčasový dizajn osvetlenia.




Voliteľný výber dekóru


Dekór podľa výberu nám umožňuje dokonalé zladenie osvetlenia k interiéru. Ako povrchový materiál našich svietidiel používame kvalitné 3M architektonické fólie v rôznych materiálových a farebných prevedeniach ako drevo, textil, koža, kov a ďalšie. Vyberte si ten, ktorý sa vám najviac hodí k zariadeniu interiéru.



Prémiový difúzor Barrisol


Jednou z veľkých predností tohto LED svietidla je jeho prémiový difúzor z originál membrány Barrisol, ktorý pod širokým uhlom svetlo rovnomerne distribuuje do priestoru a tým zabezpečuje maximálny svetelný komfort. Nielen, že je tento tenký materiál v spojení so svetlom šetrný k našim očiam, ale aj k prírode. Barrisol je ekologický a 100% recyklovateľný materiál a ako jediný na Slovensku má certifikáty, že neobsahuje žiadne škodlivé látky.


LED čipy sú pod difúzorom uzavreté v prachotesnom jadre. Nielen, že sa pod difúzor žiadne mušky ani prach nedostanú, čo ho robí priam bezúdržbovým svietidlom, ale 100% prachotesnosť navyšuje aj životnosť LED čipov. Vo vypnutom stave je difúzor matný biely.



Nepriame svetlo s nočnými LED


ambientné podsvietenie nepriame svetlo nočné LED 2200K svietidlá bratislava štúdio svetla
Doplnok svetelnej výbavy Indirect so super teplým svetlom 2200 K

S najobľúbenejším doplnkom svetelnej výbavy Indirect si budete môcť navodiť príjemnú ambientnú atmosféru pri večernom pozeraní televízie, hraní spoločenských hier s rodinou alebo inej forme relaxu. Nepriame podsvietenie disponuje kvalitnou LED sústavou s príkonom 33 W, čo zodpovedá svetelnému toku 3 300 lm. Svetlo má super teplú farbu 2200K ideálnu práve na večer pred spaním. Tým, že obsahuje iba minimum modrej zložky svetla napomáha k regenerácii nášho tela a neblokuje vylučovanie spánkového hormónu melatonínu.



Nepriame svetlo v podobe doplnku Indirect je samostatne ovládaný LED okruh. Rovnako ako pri priamom svetle s celkovým príkonom 65 W a svetelným tokom 8 400 lm, je možné jeho intenzitu podľa potreby regulovať. Priame svetlo disponuje LED sústavou rozloženou po obvode svietidla, ktorá tento elegantný tvar zvýrazňuje a má teplú bielu farbu 3000K.



Intuitívne ovládanie Casambi


Najnovšia technológia nám umožňuje ovládanie osvetlenia maximálne jednoducho a intuitívne. Základom je ovládanie prostredníctvom voľne stiahnuteľnej aplikácie Casambi. Aplikácia je veľmi prehľadná a intuitívna, umožňuje nám ovládanie osvetlenia prostredníctvom tabuľkového zobrazenia, ale aj vo fotografiách. Ovládanie je možné bez potreby úpravy kabeláže ďalej rozšíriť o moduly Casambi pod nástenné tlačidlá, dizajnové ovládače Xpress alebo NIKO kinetické tlačidlá. Okrem inteligentného ovládania aplikáciou a stmievačmi kompatibilnými s Casambi, naďalej ostáva klasické ovládanie ON/OFF nástenným vypínačom. Vyberte si spôsob ovládania, ktorý vám vyhovuje najviac.



Okrem Casambi je možná aj integrácia svetelného stropu do inteligentných domácností s podporou štandardov ako DALI, DMX, KNX a LOXONE.



Kvalita v každom detaile


Použitím kvalitných prémiových materiálov a precíznym ručným spracovaním svietidlá lumilogy predstavujú trvácne riešenie osvetlenia, za ktoré ručíme nadštandardnou 10 ročnou zárukou.


LED osvetlenie obývačky zlaté kruhové svietidlo svetelné stropy svietidlá bratislava štúdio svetla
Kruhové svietidlo so zlatým dekórom a prstencový model LOOP E 1600 nad jedálenským stolom


 

Dôležité fakty



záruka svetelných stropov vyrobené na Slovensku na mieru

 

osvetlenie obývačky stropné led kruhové svietidlo lumilogy cir svietidlá bratislava štúdio svetla

Zariaďujete alebo plánujete interiér?


Kontaktujte nás alebo sa príďte inšpirovať do nášho showroomu.



177 views
bottom of page