top of page

Edície: Svetelné výbavy inteligentných LED svietidiel na mieru

Updated: Mar 21

Ako slovenský výrobca osvetlenia sme pre naše inteligentné svietidlá na mieru zaviedli štyri edície: LED SMART, LED AMBIENT, LED BIODYNAMIC a LED COLOR pre maximálne prispôsobenie osvetlenia požiadavkám používatela a interiéru. Možnosťou je nielen integrácia osvetlenia do inteligentných domácich systémov, svietidlo môže mať všetky smart funkcie aj bez potreby inteligentnej elektroinštalácie vďaka najnovšej technológii Casambi. Na svoje si príde každý.



LED SMART Edition

inteligentné svietidlo led smart svetelné výbava casambi svetelné stropy

Inteligentné LED svietidlo s priamym teplým bielym svetlom 3000K a smart funkciami.



osvetlenie obývačky ovládanie osvetlenia svetelná výbava led smart casambi svetelné stropy

V rámci edície LED SMART svietidlo obsahuje LED čipy najvyššej kvality s teplotou chromatickosti svetla 3000K, teplá biela. Teplá biela je naše odporúčanie do obytných priestorov, kde trávime čas obzvlášť v poobedných hodinách po práci. Teplé svetlo napomáha pri regenerácii nášho tela a priestor príjemne zútulní. Svietidlo je smart, čiže ho viete stmievať a intenzitu svetla podľa potreby prispôsobiť.




LED AMBIENT Edition

inteligentné svietidlo led ambient svetelné výbava casambi svetelné stropy

Inteligentné LED svietidlo s dvomi nezávisle ovládanými okruhmi. Priamym teplým bielym svetlom 3000K a nepriamym svietením do stropu s nočnými LED 2200K.


osvetlenie jedálne ovládanie osvetlenia svetelná výbava led ambient casambi svetelné stropy

V jednom svietidle môžete mať priame aj nepriame svetlo ovládané samostatne a to bez potreby špeciálnej elektroinštalácie. Úplne vám stačí klasický 3-žilový kábel pre individuálne ovládanie priameho a nepriameho svetla a nastavovanie ich intenzity. V rámci edície LED AMBIENT má svietidlo v priamom svetle 3000K (teplú bielu) a v nepriamom svetle tzv. nočné LED 2200K ideálne na svietenie po 19h večer, kedy sa začína vylučovať hormón spánku melatonín.




LED BIODYNAMIC Edition

inteligentné svietidlo led biodynamic svetelné výbava casambi svetelné stropy

Inteligentné LED svietidlo s nastaviteľnou farbou bieleho svetla 2000 - 3000 - 4000K. Biodynamické svetlo imituje prirodzenú dynamiku denného svetla.


osvetlenie kuchyne ovládanie osvetlenia svetelná výbava led biodynamic casambi svetelné stropy

Najnovšia technológia Tunable White nám umožňuje nastevenie teploty chromatickosti svetla a tým najväčšiu zhodu umelého svetla v interiéri s prirodzeným zdrojom svetla, so Slnkom. V rámci edície LED BIODYNAMIC svietidlo obsahuje tri farby priameho svetla: super teplú bielu 2000K (ideálnu na svietenie po 19h večer), teplú bielu 3000K (ideálnu na svietenie ráno po prebudení a v poobedných hodinách) a neutrálnu bielu 4000K (ideálnu na svietenie počas dňa pri práci). LED sústavy sa medzi sebou premiešavajú a spolu so zmenou intenzity svetla, t. j. stmievaním, simulujú prechod Slnka oblohou počas dňa.




LED COLOR Edition

inteligentné svietidlo led color svetelné výbava casambi svetelné stropy

Inteligentné LED svietidlo s priamym farebným RGB svetlom pre neopakovateľnú atmosféru a farbou bieleho svetla 3000K.


osvetlenie obývačky ovládanie osvetlenia svetelná výbava led color casambi svetelné stropy

Doplnková farebná LED sústava farby RGB nám umožňuje namiešanie akejkoľvek farby z viditeľného spektra a dotvorenie príjemnej atmosféry v interiéri. V rámci edície LED COLOR svietidlo obsahuje aj biele svetlo s teplotou chromatickosti 3000K (teplá biela). Do bieleho svetla sa dá primiešať farebné svetlo pre mierne dofarbenie svetla na studenší alebo teplejší odtieň.




Ovládanie Casambi


Jednoduché a intuitívne ovládanie inteligentného osvetlenia


Svietidlá v rámci edícií sú vybavené technológiou CASAMBI, ktorá dáva svietidlám smart funkcie a umožňuje jednoduché a intuitívne ovládanie vypínačom na stene a aplikáciou. Plug&Play pripojenie svietidla je pomocou bežného 3-žilového kábla.



Vyberte si spôsob ovládania, ktorý vám vyhovuje


kinetické tlačidlo bluetooth stmievač NIKO ovládanie osvetlenia casambi

Ovládanie kdekoľvek na stene klasickým vypínačom, tlačidlom doplneným o modul inteligentného ovládania alebo bezdrôtovým kinetickým tlačidlom. Intenzitu svetla si viete podržaním tlačidla jednoducho nastaviť.



ovládač na ovládanie osvetlenia Xpress technológia casambi bluetooth

Diaľkovým ovládačom Xpress môžete ovládať hneď niekoľko svietidiel v miestnosti, vrátane všetkých ich doplnkov. Stmievajte alebo meňte farbu osvetlenia a vyvolaje svetelné scény alebo animácie jedným kliknutím.



aplikácia casambi na ovládanie osvetlenia cez smartfón bluetooth

Plná kontrola, ovládanie aj nastavenie osvetlenia pomocou smartfónu, tabletu či smart hodiniek. Voľne stiahnuteľnou aplikáciou CASAMBI máte všetky smart funkcie pod palcom.




Integrácia do Smart Home


Možnosťou je aj pripojenie osvetlenia do systému inteligentnej domácnosti s podporou štandardov ako DALI, KNX, DMX a smart systémov TAP HOME, Apple Home Kit, Smart Things a LOXONE.


loxone platinum partner loxone ready svietidlá led osvetlenie loxone svetelné stropy

Sme LOXONE platinovým partnerom a všetky naše modely sú s LOXONE 100% kompatibilné.


 

návrh osvetlenia svetelná štúdia osvetlenie na mieru svetelné stropy

Zariaďujete alebo plánujete interiér?


Kontaktujte nás alebo sa príďte inšpirovať do nášho showroomu.



325 views
bottom of page