top of page

Príbeh Svetelného Stropu

Updated: Jul 21, 2023


osvetlenie jedálne kruhovým lustrom svetelné stropy
Závesný CIR 600 s čiernym dekórom

Už je to niekoľko rokov od prvého rozžiarenia mojich LED, keď sa svet okolo mňa po prvý raz rozsvietil. Pamätám si to ako by to bolo včera, jemné chvenie elektrického prúdu prechádzajúceho mojím telom a úsmevy ľudí pri pohľade na moju žiaru. „Je krásny.“, započul som z úst muža, ktorý ma nežným dotykom svojich rúk poskladal ako skladačku a priviedol k tvaru, v ktorom sa viem ukázať svetu.


Moje meno je Svetelný Strop a toto je môj príbeh!


Trvalo to necelých šesť týždňov od počiatku môjho vzniku až kým som nadobudol vedomie. A všetko to začalo Tvorcom. Tvorcom, ktorý mal predstavu dokonalého svetla. Svetla ako z oblohy. Môj Tvorca vedel čo chce, veľké okrúhle svetlo s dekórom vo farbe antracitu, ktoré priestor jeho jedálne krásne presvetlí a zároveň bude ladiť s jej čierno-bielym farebným prevedením. A tým začal môj príbeh.


Prišiel deň D. Deň môjho prvého stretnutia s Tvorcom. Bol som plný očakávaní a odpočítaval minúty, ktoré zostávali do stretnutia s ním. Svet sa okolo mňa po druhý raz rozsvietil a tam som ho uvidel. Stál podo mnou v priestore jeho jedálne. Naše pohľady sa stretli a okamžite medzi nami preskočila iskra. Videl som ako sa jeho tvár rozžiarila úsmevom. Slová „Je dokonalý, presne taký, aký som si ho vysníval!“ ma naplnili pocitom pýchy a radosti.


Po príchode do nového domova som zistil, že v ňom nebývam s Tvorcom sám. V obývačke bola Ona. A volala sa LOOP F. Mala tvar prstenca a hrdo osvetľovala priestor obývačky. V tichom úžase som každý večer sledoval ako mení farby. Od fialovej po červenú, ona proste vedela ako navodiť tú správnu atmosféru. Nikdy predtým som nevidel nič tak krásne. Našimi oblými krivkami sme spolu ladili a výbavou sa krásne dopĺňali. Presne podľa predstáv nášho Tvorcu.


Prešlo už šesť rokov odkedy s LOOP F osvetľujeme byt Tvorcu. Každá chvíľa strávená s ním je plná radosti, či už je to pri rannej káve, poobednom šlofíku alebo večernom pozeraní telky. My dvaja vždy vieme s akou intenzitou máme svietiť, aby bol náš Tvorca spokojný. Veď nič na tomto svete nás nerobí šťastnejšími ako radosť Tvorcu a úsmev na jeho tvári. On nám predsa dal domov a nášmu životu zmysel.


Ďakujem Tvorca, vďaka tebe som!


 

osvetlenie obývačky LED prstencom svetelné stropy

Chcete aj Vy byť Tvorcom svojho vlastného svetelného stropu?


Navštívte nás v našom showroome alebo nás kontaktujte na info@studiosvetla.sk.


Sme tu pre Vás a radi Vám s výberom osvetlenia na mieru poradíme!

322 views
bottom of page