top of page

Sme Svetelné Stropy, sme lumilogy, sme ŠTÚDIO SVETLA

Updated: Mar 21

Ak ste nás poznali ako SvetelneStropy.sk možno ste pri prvom kontakte boli prekvapení, že sa zaoberáme viac ako iba celostropnými riešeniami osvetlenia. Sme oveľa viac ako len výrobca svetelných stropov, sme svetelné štúdio a komplexnosť nášho riešenia a služieb sme pod značkou SvetelneStropy.sk len veľmi ťažko vysvetľovali. Aby sme zjednodušili komunikáciu a celkové chápanie toho, čo robíme, rozhodli sme sa komunikovať nový koncept, Štúdio Svetla.



Koncept osvetlenia v harmónii s interiérom


Ako výrobca a dodávateľ osvetlenia sme vytvorili moderný koncept, ktorý umožnuje našim klientom získať výhody komplexného riešenia interiéru, osvetlenia a elektra na jednom mieste. Jednoducho, spoľahlivo a bez starostí s koordináciou viacerých dodávateľov.


Úzko spolupracujeme s architektmi, dizajnérmi a nábytkármi, aby sme pre našich klientov vytvorili unikátne riešenie, ktoré bude šité na mieru interiéru, potrebám klienta a zároveň bude rešpektovať rozpočet projektu. Vzájomnou spoluprácou a najnovšími LED technológiami pozdvihujeme realizácie interiérov na vyššiu úroveň.




Spolupracujeme s tými najlepšími


Existuje veľké množstvo produktov v rôznej kvalite a cene. My sa zameriavame na produkty, ktoré majú svoju hodnotu a slúžia našim klientom dlhé roky. Spolupracujeme s výrobcami a značkami, ktorých primárnym zameraním je kvalita a spoľahlivosť. Väčšina vybraných produktov má 5 ročnú záruku a produkty kvalitného osvetlenia vyrobené na Slovensku až 10 ročnú záruku. Jedinečný mix produktov a technológií nám umožňuje nájsť individuálne riešenie podľa potrieb klienta.



V našej ponuke kvalitného osvetlenia interiérov a exteriérov nájdete známych európskych výrobcov ako Arkoslight, IP44.de, Wever & Ducré, Wästberg, Brokis či Elecman a inteligentné interiérové svietidlá vyrobené na Slovensku značky lumilogy a SvetelneStropy.sk. Samozrejmosťou sú aj líniové a lištové systémy na mieru a LED v nábytku, ktoré dotvárajú celkový pozitívny dojem z interiéru.







Štúdio Svetla v showroome Nesia


Koncept Štúdio Svetla sme prvý krát predstavili v spolupráci so slovenským výrobcom nábytku Nesia. Štúdio Svetla a produkty lumilogy nájdete v showroome Nesia na Galvaniho 6 v Bratislave. Spoločne s Nesia vytvárame vzájomnú synergiu a prinášame komplexné riešenie interiéru na mieru. Výsledkom sú dokonale vyladené interiéry premyslené do najmenších detailov.




Plánujete interiér?


Staviate, zariaďujete, sťahujete sa alebo sa len rozhliadate?


Dajte nám vedieť o vašom projekte a využite možnosť bezplatnej konzultácie v našom showroome alebo online.









Značka SvetelneStropy.sk pretrváva.


Riešenia osvetlenia s barrisolovými svetelnými stropmi sú veľmi populárne a prinášajú kvalitné svetlo do interiéru, ktoré vytvára dojem strešného okna alebo svetlíka. SvetelneStropy.sk budú naďalej do vašich interiérov prinášať kvalitné svetlo ako z oblohy.



Do riešení na mieru značky SvetelneStropy.sk patria celostropné svetelné stropy, zabudované obdĺžnikové svetelné stropy REC, svetelné rímsy a štrbiny a svietiace obrazy.







Na základoch, skúsenostiach a technológii svetelných stropov sme postupom rokov vytvorili unikátne riešenia osvetlenia - svietidlá, ktoré budeme ponúkať a prezentovať pod medzinárodnou značkou lumilogy.


Lumilogy pod svojim sofistikovaným názvom spája svetlo (lumi) a logiku, zmysel (logy). Za našimi inteligentnými svietidlami sú roky vývoja, aby boli svojimi vlastnosťami čo najviac podobné prirodzenému dennému svetlu a zabezpečili maximálny svetelný komfort v interiéri. Tvoríme svetlo tak aby bolo kvalitné, zdravé, trvácne a tvorilo s interiérom jeden harmonický celok.


Medzinárodná značka nám prináša klientov aj v zahraničí.



Predstavujeme vám kompletnú kolekciu modelov lumilogy s prémiovým difúzorom BARRISOL® a širokými možnosťami individuálneho prispôsobenia už od jedného kusu (400+ dekórov, 4 edície LED výbavy, kompatibilita so smart systémami a iné).






 

návrh osvetlenia návrh interiéru na mieru nesia štúdio svetla

Zariaďujete alebo plánujete interiér?


Kontaktujte nás alebo sa príďte inšpirovať do nášho showroomu.



1,823 views
bottom of page