top of page

Svetlo v harmónii s interiérom: V spolupráci s Nesia dotiahneme váš interiér do dokonalosti

Updated: Mar 21

Osvetlenie by malo byť v harmónii s interiérom po stránke dizajnu, ale aj funkčnosti, čo vieme najlepšie dosiahnuť úzkou spoluprácou s architektmi a výrobcami nábytku. Výrobou osvetlenia na mieru, výberom z vyše 400 materiálových prevedení našich inteligentných svietidiel a úzkou spoluprácou s Nesia dokážeme vytvoriť harmonický interiér, kde bude osvetlenie nielen skvelo vyzerať, ale prinesie do interiéru to najdôležitejšie, svetlo.



Ako sa hovorí, svet je taký krásny ako kvalitne si naň posvietime. Kvalitné osvetlenie pozdvihne farby a krásu materiálov v interiéri a tým pádom celkový dojem z interiéru. Spoločne vytvoríme vzájomnú synergiu a dotiahneme komplexné riešenie interiéru na mieru do dokonalosti. A to všetko na kľúč bez zbytočného zaťažovania klienta.



Slovenský výrobca nábytku Nesia


Posolstvom rodinnej firmy Nesia je vyrábať nábytok na mieru s nadčasovým dizajnom a v nadštandardnej kvalite. Veria, že pri výbere nášho komfortného bývania by sme sa nemali uspokojiť so štandardom, preto vytvorili kolekciu, ktorá spája unikátny dizajn, kvalitu a pohodlie. Nábytok vyrábajú precízne ručne s citom pre detail. S výrobou sedačiek a postelí začali už v roku 2009 a v priebehu rokov a vzhľadom k narastajúcemu dopytu svoje portfólio rozšírili aj o stolársky nábytok.


Dnes Nesia ponúka komplexné riešenia od návrhu interiéru architektom, výrobu nábytku na mieru až po samotnú inštaláciu tak, aby bol klient s výsledkom maximálne spokojný nielen po dizajnovej, ale aj funkčnej stránke.



Prečo by sme mali riešiť osvetlenie spolu s interiérom?


závesný luster v obývačke LED svietidlo moderná obývačka svetelné stropy

Plánovaním kompletného zariadenia interiéru spolu s osvetlením dokážeme využiť maximálny potenciál interiéru, zabezpečiť jednotný koncept všetkých zariaďovacích prvkov a použitých materiálov, a tým navýšiť celkový pozitívny dojem z interiéru, užívateľský komfort a v neposlednom rade aj hodnotu nehnuteľnosti.




Optimálna distribúcia svetla


Plánovanie účelu osvetlenia je rovnako dôležité ako plánovanie nábytku. Tým, že plánujeme osvetlenie spolu s návrhom interiéru sa nám otvárajú širšie možnosti, ktoré by sme inak nevedeli využiť.



Použitým viacerých svetelných zdrojov s rôznym účelom sa dajú vytvoriť rôzne svetelné scenáre v rámci miestnosti pre prispôsobenie svetla aktuálnym činnostiam a navodenie príjemnej atmosféry, zvýraznenie textúr nábytku a farieb alebo nasvietenie obrazov a iného umenia. Súčasné plánovanie dispozície interiéru a pozície svietidiel zabezpečí optimálnu distribúciu svetla v priestore.



Dokonalé zladenie dizajnu svietidiel k interiéru  



Svietidlá prinášajú do interiéru aj dizajnové prvky, ktoré musia korešpondovať s dizajnom interiéru. Ako výrobca osvetlenia na mieru ponúkame možnosť výberu z vyše 400 druhov materiálových prevedení svietidiel, kvalitných 3M architektonických fólií v prevedení dreva, kovu, textilu či kože pre skutočne dokonalé zladenie osvetlenia k zariadeniu interiéru. Vhodným výberom tvaru a materiálového prevedenia svietidiel bude celý interiér pôsobiť harmonicky.




Riešenie na kľúč bez zaťažovania klienta


Úzkou spoluprácou s Nesia vieme našim klientom ponúknuť komplexné riešenie, návrh osvetlenia spolu s interiérom, ako aj celú realizáciu projektu, koordináciu a dodanie bez starostí a zbytočného zaťažovania a dotiahnuť každý jeden detail do dokonalosti.



Inšpirujte sa našimi spoločnými realizáciami s Nesia


Aj takto môže vyzerať váš interiér od slovenských výrobcov nábytku a osvetlenia.







Štúdio Svetla v Nesia



Štúdio Svetla je moderný koncept, ktorý umožňuje našim klientom získať výhody komplexného riešenia interiéru, osvetlenia a elektra na jednom mieste a ktorý bol ako prvý aplikovaný v spolupráci s Nesia. Štúdio Svetla a naše produkty kvalitného osvetlenia nájdete v showroome Nesia na Galvaniho 6 v Bratislave.




Workshop interiérového dizajnu


V spolupráci s Nesia sme 15.11.2022 pripravili prvý workshop pre tých, ktorí zariaďujú interiér, nemajú svojho architekta a potrebujú s výberom ich komfortného bývania poradiť. Účastníkom sa venovali architekti a špecialisti na nábytok z Nesia, ako aj svetelný technik a odborníci na elektro a riadenie zo Štúdio Svetla. Výsledkom bol grafický návrh vybranej miestnosti a na workshope samozrejme nechýbalo občerstvenie a príjemná atmosféra.





 

návrh osvetlenia návrh interiéru na mieru nesia štúdio svetla

Zariaďujete alebo plánujete interiér?


Kontaktujte nás alebo sa príďte inšpirovať do nášho showroomu.



127 views
bottom of page