top of page

Svetlo na mieru (1. časť): Neunáhlite sa pri výbere osvetlenia

Updated: Mar 21

Staviate dom a riešenie osvetlenia si nechávate na poslednú chvíľu? Myslite dopredu! Čím skôr sa začnete zaoberať osvetlením, tým viac možností budete mať. Od celostropných riešení, bodových svetiel po nástenné svietidlá... ponúkame komplexné riešenia osvetlenia aj vrátane exteriéru!



Vlastná výroba osvetlenia na mieru


Svietidlá vyrobené na Slovensku značky lumilogy


dizajnové LED svietidlo luster svetelné stropy
Svietidlá lumilogy v showroome Štúdio Svetla v obchodnom dome Light Park v Bratislave

Naše vlastné svietidlá značky lumilogy vyrábame ručne a na mieru. Máte možnosť si dokonale zladiť nami vyrobené svietidlá k vášmu interiéru z hľadiska dizajnu, ale aj svetelnej výbavy.






Tvarujeme svetlo


Ponúkame výber viacerých možností základných tvarov: kruhové CIR, trojuholníkové TRI, prstencové LOOP, obdĺžnikové REC a elipsové ELI.



Geometria tvarov je nadčasová a z módy nevyjde nikdy. Zároveň geometrické tvary sú ideálnym základom pre variovanie veľkostí. V rozmedzí od 600 mm po 2000 mm, svietidlá lumilogy zapadnú do akéhokoľvek interiéru a vďaka veľkej svetelnej ploche disponujú širokým uhlom vyžarovania svetla a bohatým rozptylom. Nie nadarmo naše svetlo nazývame svetlom ako z oblohy.


Máte predstavu vlastného dizajnu? Sem s ním! Ručne a na mieru vieme vyrobiť takmer čokoľvek. Dávame priestor kreativite a snažíme sa vyjsť v ústrety aj najnáročnejším klientom. Pokiaľ by ste svietidlá chceli obohatiť o dizajnovo výstrednejšie prvky radi navrhneme originálne riešenie iba pre vás.



Výber z vyše 400 druhov dekórov


dizajnové LED svietidlo dekór architektonické fólie

Ako dekór korpusu našich svietidiel na mieru používame kvalitné 3M architektonické fólie, verné napodobeniny materiálov, ktorých je na výber vyše 400 druhov. Od dreva, textilu, kameňa, kovu, čistých farieb až po rôzne abstraktné materiály. Do základnej výbavy spadajú 3 dekóry, biela matná, antracit a prírodný dub, ponúkané bez dodatočných poplatkov.


dizajnový LED luster z dreva svetelné stropy

S dekórom svietidiel sa vieme s radosťou vyhrať a vytvoriť rôzne originálne dizajny. Nálepkové "one of a kind" lumilogy svietidlo vaše deti určite ocenia.


Okrem možnosti voľby dekóru pri menších tvaroch ponúkame možnosť výberu z troch preddefinovaných výšok korpusu, REGULAR 13 cm, SLIM 10 cm a LEAN 8 cm.



Záves je polovica svietidla


dizajnové drevené LED svietidlo svetelné stropy
Viacero možností a spôsobov inštalácie

Možností a spôsobov inštalácie ponúkame viac. Prisadený, odsadený, zabudovaný v sadrokartóne alebo závesný a to hneď na viacero spôsobov. Do výberu našich závesných systémov patria nami vyvinuté rozety a lankové bajonetové systémy. Pre subtílnejšie riešenia závesu ponúkame aj možnosť napájania po lankách.



Plánujte s nami!



Svietime pre vás naďalej aj online! Nechajte si poradiť našim tímom odborníkov. Kontaktujte nás vyplnením online formuláru alebo nám pošlite podklady, pôdorys, fotografie alebo vizualizácie interiéru spolu s vašou predstavou na info@studiosvetla.sk. Radi vypracujeme kvalitný komplexný návrh osvetlenia aj pre vás.



Interaktívne spracovanie návrhu


Návrhy osvetlenia spracovávame v online miro boarde a do procesu návrhu sa môžete interaktívne zapájať z pohodlia vašej obývačky. Čo je miro a prečo ho používame MY? miro je interaktívny online systém, prostredníctvom ktorého s vami vieme zdieľať kalkuláciu, grafický návrh projektu, referenčné obrázky, atď.


Medzi jeho výhody patrí:

komplexný návrh osvetlenia svetelné stropy
  • prehľadnosť,

  • rýchle zdieľanie grafického návrhu s klientom,

  • online prístup k návrhu odkiaľkoľvek,

  • možnosť vidieť zmeny v návrhu okamžite,

  • interaktívne zapájanie sa do projektu.



Konzultácie


Konzultácie ohľadom osvetlenia ponúkame osobne v našom showroome. Dohodnite si termín konzultácie telefonicky na 0948 057 316 alebo nám napíšte na info@studiosvetla.sk.

Nemôžete nás navštíviť osobne? Nevadí. Návrh s vami vieme konzultovať online priamo vo vašom miro boarde formou video alebo audiohovoru alebo prostredníctvom inej platformy ľubovoľným dostupným online chat spôsobom.



Referencie


Hľadáte inšpiráciu pri plánovaní osvetlenia? Určite ju nájdete v našej galérii realizácií. Viac o svetelnej výbave svietidiel lumilogy, celostropných riešeniach osvetlenia značky SvetelneStropy.sk a inteligentnom ovládaní, ako aj o ponuke bodových svietidiel, lineárnych svietidiel a svetelných ríms a štrbín sa dozviete v 2. časti blogu.







 

dizajnové LED svietidlá na mieru svetelné stropy svietidlá bratislava showroom štúdio svetla

Zariaďujete alebo plánujete

interiér?


Kontaktujte nás alebo sa príďte inšpirovať do nášho showroomu.



627 views
bottom of page