top of page

📷 3D prehliadka: Závesné osvetlenie ako dizajnová dominanta obývacej izby v Nitre

Updated: Mar 21

Veľký reprezentatívny priestor spojenej obývačky, kuchyne a jedálne si veľkorysé osvetlenie určite zaslúži.


osvetlenie obývačky a kuchyne závesné svietidlo svetelné stropy lumilogy
Svietidlo lumilogy LOOP V 2000 v obývačke a REC 3000x600 v kuchyni zavesené do šikmého stropu


Osvetlenie ako dominanta interiéru


Prstencové svietidlá lumilogy najviac vyniknú vo veľkých priestoroch s vysokými stropmi. Tieto priestory si veľké dominantné osvetlenie priam vyžadujú a to nielen po estetickej stránke, ale aj z hľadiska kvality osvetlenia a distribúcie svetla do priestoru. Obývačke rodinného domu v Nitre dominuje LOOP V 2000, veľký dvojmetrový prstenec zavesený do šikmého stropu. Veľký rozmer svietidla v spojení s difúzorom Barrisol distribuuje svetlo do priestoru rovnomerne, čím je v priestore zabezpečený maximálny svetelný komfort.




Funkčné osvetlenie kuchyne


Pri výbere funkčného osvetlenia do kuchyne je obdĺžnikové svietidlo lumilogy REC jasná voľba. Veľkosťou vyrábané na mieru aj v tejto realizácii presne kopíruje dĺžku kuchynského ostrova. Veľká difúzna plocha s plošnou LED sústavou sa postará o intenzívne, kvalitné a dokonale distribuované svetlo, ktoré je pri práci v kuchyni veľmi dôležité.



Okrem všetkých ďalších parametrov je pri výrobe osvetlenia na mieru samozrejmosťou aj zladenie dekóru k zariadeniu interiéru. Obe svietidlá, LOOP V aj REC, majú po svojom obvode krásny bridlicový dekór.



Vysoký šikmý strop? Žiadny problém.


osvetlenie obývačky závesné svietidlo led svetelné stropy
Skrytý záves Bechter

Vďaka možnosti nastavenia výšok jednotlivých závesov počas inštalácie vysoké šikmé stropy nepredstavujú pre naše osvetlenie žiadny problém.


zápustná kapsula bechter závesné svietidlo svetelné stropy


Skrytý záves


Na detailoch záleží, a to aj v štvormetrovej výške. Tzv. skrytý záves sme docielili vďaka zápustnej kapsuli s otvorom veľkým 28 mm.


Skrytý záves je minimalistické riešenie, ktoré nám umožňuje eliminovať pohľadovú stropnú rozetu, resp. schovať ju do dutiny v strope. Napájací kábel plynulo prechádza do stropu, čím je navýšená celková atraktivita závesného riešenia.



Subtílne lineárne svietidlo z masívneho dreva


osvetlenie jedálne dubové lineárne svietidlo svetelné stropy
Lineárne svietidlo z masívneho dubu WOOD LINE 1600

O svietidlo, ktoré je subtílne ale zároveň dostatočne a kvalitne osvetľuje plochu stola je veľký dopyt. Svietidlo lumilogy WOOD LINE nad jedálenským stolom v Nitre, vyrobené z masívneho dubu ručne a na mieru, je jedným z prvých kúskov drevených lineárnych svietidiel z našej dielne. V kombinácii s dvoma dominantnými svietidlami priestor vizuálne odľahčí a dubové drevo perfektne ladí s drevo-dekórom v kuchyni a TV stene.




3D prehliadka priestoru


Chcete vidieť viac? Preneste sa do priestoru virtuálne našou 3D prehliadkou alebo si pozrite viac fotografií projektu v našej galérii realizácií.


prehliadka osvetlenia obývačky a kuchyne svetelné stropy





 

osvetlenie obývačky a kuchyne závesné svietidlo svetelné stropy

Zariaďujete alebo plánujete interiér?


Kontaktujte nás alebo sa príďte inšpirovať do nášho showroomu.



436 views

Related Posts

See All
bottom of page